• Jana Klčová o Senioři: “I vy, mladí, progresivní, rádoby jste změnili úplně všechno, jednou budete staří! Volte jistotu a bezpečnost! Volte lidi se srdcem…Zář 20, 18:40
  • Tamara o Volnočasové aktivity: “V Orlové je plno zeleně a míst k relaxu. Hřiště v lesoparku se fakt povedly. Nevím, na co nespokojení lidi…Zář 6, 06:54
  • Jana Klčová o Volnočasové aktivity: “Vše to, co jste dokázali pro volnočasové aktivity v době, kdy jste „byli u kormidla“ se nepovedlo žádnému jinému vedení…Zář 5, 20:02
  • Dagmar.Horváthová o Parkování: “Problém činí i parkování velkých SUV vozů, kdy v úzkém výjezdu dá přednost velký vůz malému, anebo naopak? Možná i…Zář 3, 06:37
  • Jana Klčová o Parkování: “Chlapci, v Orlové je spousta úkolů, které by se měly řešit. Ovšem PARKOVÁNÍ – to je priorita číslo 1! Podzemní…Zář 2, 22:20

Výzva : Jsme pro odvolání náměstka kraje Gebauera

Náměstek hejtmana pro zdravotnictví MUDr. Gebauer, nám dobře známý „likvidátor“ orlovské nemocnice, si počátkem ledna odletěl na dovolenou do Keni.  Do země, kde řádí nebezpečná jihoafrická mutace koronaviru. Takové papalášství a hlavně neuvěřitelná neodpovědnost je naprosto neomluvitelná.  Ve své funkci by měl skončit. Jsme pro jeho okamžité odvolání  z funkce náměstka moravskoslezského kraje pro zdravotnictví.