Vedení města rozhodlo o omezení parkování v centru

Vedení města (Nezávislí, KSČM, Změna, Volím Orlovou a nezařazení-býv. SPD) rozhodlo o podstatném omezení možnosti parkování na parkovišti v centru města před Albertem. Nadále od 2.9.2019 bude možno zde parkovat maximálně dvě hodiny na tzv. parkovací kotouč. Proč se tak stalo, zůstalo před občany města utajeno. Cit. rozhodnutí nemá žádné odůvodnění. Každopádně bude parkování pro Orlováky v centru města omezeno, znepříjemněno. Jak už se stalo škaredým zvykem, vedení města své rozhodnutí o omezení parkování s opozicí, ani s občany nekonzultovalo. Uvolnění deseti míst k bezplatnému parkování pro občany před městským úřadem na výše uvedeném nic nezmění. Budeme žádat vysvětlení !

Orlovská ČSSD vždy na straně orlovských občanů.

1 komentář u Vedení města rozhodlo o omezení parkování v centru

• Dagmar Horváthová napsal:

…vedení města rozhodlo a to na základě jakých pravomocí…když to nešlo ani přes radu, pak to asi občané nemusí dodržovat….