Glosa : Vedení města do Crikvenice na své náklady a ve svém volném čase ?

V záhlaví titulní strany  Orlovských novin ze dne  25.10.2019 se tučným písmem píše s obdivem o návštěvě vedení města z družebního města Crikvenice, a to že tito přijeli do Orlové soukromě na své náklady a ještě přivezli Orlové dárek Červené srdce.  No, když se to našemu vedení města tak líbí, nic tak složitého napodobit jejich jednání zase není. Takže předpokládáme, že naše vedení města  si vezme z této návštěvy příklad a bude jezdit do Crikvenice též soukromě na své náklady a nějaký dárek do Crikvenice jim může klidně  přivézt.

Tím by ještě  splnili  Nezávislí, zejména pak Změna pro lidi, své volební sliby, když několikrát ročně opakované městem placené výlety našeho vedení města do Crikvenice odsuzovali jako plýtvání městskými prostředky (rozuměj penězi orlovských občanů, které radnice má jen ve správě) a slibovali jejich drastické omezení na minimum. Upřímně řečeno, jedna  služební cesta  do Crikvenice za rok by mohla svůj družební účel jistě splnit.  Ty ostatní cesty jsou spíše dobře placenou dovolenou v Crikvenici u moře  z peněz Orlováků, než by tyto cesty  měly nějaký přínos pro Orlovou. A v rozpočtu města by najednou zase bylo o několik desítek tisíc korunek více !

Orlovská ČSSD vždy na straně orlovských občanů !

1 komentář u Glosa : Vedení města do Crikvenice na své náklady a ve svém volném čase ?