• Jana Klčová o Senioři: “I vy, mladí, progresivní, rádoby jste změnili úplně všechno, jednou budete staří! Volte jistotu a bezpečnost! Volte lidi se srdcem…Zář 20, 18:40
  • Tamara o Volnočasové aktivity: “V Orlové je plno zeleně a míst k relaxu. Hřiště v lesoparku se fakt povedly. Nevím, na co nespokojení lidi…Zář 6, 06:54
  • Jana Klčová o Volnočasové aktivity: “Vše to, co jste dokázali pro volnočasové aktivity v době, kdy jste „byli u kormidla“ se nepovedlo žádnému jinému vedení…Zář 5, 20:02
  • Dagmar.Horváthová o Parkování: “Problém činí i parkování velkých SUV vozů, kdy v úzkém výjezdu dá přednost velký vůz malému, anebo naopak? Možná i…Zář 3, 06:37
  • Jana Klčová o Parkování: “Chlapci, v Orlové je spousta úkolů, které by se měly řešit. Ovšem PARKOVÁNÍ – to je priorita číslo 1! Podzemní…Zář 2, 22:20

Glosa – Andík a eurovolby

Andrej Babiš před volbami do europarlamentu na stránkách svých novin „Silné Česko“ 8. vydání č.5 právě v těchto dnech házených do našich pošt. schránek tvrdí, že „JSME hrdý, silný a schopný národ, že „JSME to ukázali mnohokrát v minulosti a ukážeme to i teď v Evropě“ atd. S tím samozřejmě souhlasíme. Ale je snad tento ANDÍK, jak sám sebe familiárně ve svých novinách nazývá, Čechem? Není. Má českou národnost? Nemá. Má přece slovenskou národnost! Přesně pak slovenskoukrajinské předky. Správně má uvádět ne JSME, ale „JSTE hrdý, silný a schopný národ, že ne JSME, ale „JSTE to v historii mnohokrát ukázali a ukážete to i teď v Evropě“. Ale to už by tak hezky neznělo. A tak se trochu zalže, jen tak se zapře vlastní národnost, když se to jaksi momentálně zrovna hodí. A tak s námi Andík „kýve“ ve všem.